Konsten att vara för alla - som ingen annan.

Konceptutveckling kan röra allt från stort till smått. Det kan handla om en nystart då målsättningen är att skapa en särställning i staden eller området där man verkar, givetvis på ett sätt som attraherar den tilltänkta målgruppen. Men det kan också röra en förändring av menyn och köksrutinerna för att sätta en ny profil på maten som serveras. Givetvis tar vi även hänsyn till köksekonomi och lönsamhetsmål, hållbarhet och minimerat svinn, samt att miljön som skapas är så attraktiv som möjligt både för gäster och personal.

Vi hjälper dig att nå dina målsättningar utifrån dina förutsättningar.

Konceptutveckling på restaurang Folk

Sagt om oss

“Luis Olivares är en skicklig kock med en kreativitet utöver det normala. Lätt att samarbeta med och en stor förståelse över vilken meny restaurang Folk behöver för att tillfredsställa dess gäster men också vad vi behöver i menyn för att dra nya gäster. Han är snabb och effektiv när det behövs men gör det utan att tumma på smaker och kvalitet. Hög arbetsmoral och ett gott humör som får alla att trivas i sin närhet, hela vägen till matsalen och gästen.”

Lars Blenda Olsson

Restaurang Folk

”Luis är en skicklig yrkesman som alltid levererar i ur och skur. Han är även solstrålen i köket som bryr sig om sina kollegor med hela hjärtat, och gör att hela köket lyfter och kämpar på”

Ola Andersson

köksmästare på Avalon Hotel

” We all have that one friend that needs to learn to cook, fortunately Luis is not one of them.”

Ben Mcmayon

köksmästare Enoteca Maglia