Marie-Luis Brunsås
Supai är Luis Olivares och Marie Fredriksson. Tillsammans är vi en raketmotor i restaurangbranschen. Vi skräddarsyr munvattnande smakupplevelser med intryck från världens alla hörn och särskilt stort hjärta för street food. Vi leder processer för att hjälpa uppdragsgivare konceptutveckla och etablera välbesökta restauranger. Vi och vårt nätverk är också en resurs när det gäller matchmaking för att hitta skicklig personal, tillfälligt eller långvarigt.
Luis har en omåttlig kärlek till mat och är en av västkustens mest eftertraktade kökspersonligheter. Under de senaste åren har hans kulinariska konster dragit uppmärksamhet till populära göteborgsrestauranger – från välbesökta lunchställen till omtalade stjärnkrogar.
Innan livet som framgångsrik konceptutvecklare i restaurangbranschen var Marie specialist inom HR och bemanning för hotell- och restaurangbranschen. Därtill har hon arbetat med marknadsföring och kommunikation inom en rad olika branscher under många år.